top of page

Frågor och svar

 • Var kan jag köpa Reico?
  REICO kan enbart köpas på nätet. Varje enskild individ skall få det fodret som den behöver - anpassad efter behov och förutsättningarna. Certifierade återförsäljare hjälper er att hitta det bästa foder för erat djur. REICO köpes direkt från tillverkningen i Tyskland.
 • Hur kan jag köpa hos REICO om jag är ny kund?
  Ni behöver blir registrerad som kund hos REICO via en certifierad återförsäljare - detta är helt kostnadsfri. Fyll i vårat kontaktformulär för att skapa ett konto. Efter att ni har skapat ett konto hos REICO får ni en länk till REICO´s webshop.
 • Hur kan jag få en rådgvining?
  Om ni själv inte är utbildad foderrådgivare har ni kanske svårt att veta exakt vad eran hund eller katt behöver. På våran hemsidan hittar ni redan information om REICO´s produkter. Men vi brukar alltid rekommenderar att ni kontakta oss certifierade återförsäljare för en kostnadsfri foderrådgivning.
 • Varför kan jag inte lägga min första beställning i REICO´s webshop själv?
  Första beställningen behöver göras via en certiferad återförsäljare. Ni kan välja att göra denna beställning med eller utan foderrådgivning först. Efter det kommer ni att få ett kundnummer hos REICO och tillgång till webshoppen. Från den andra beställningen kan ni själv lägga eran beställning hos REICO.
 • Vad kostar Reico?
  Var och en är olika och det går inte att säga på rak arm vad foderkostnaden skulle vara precis för eran hund eller katt. Men som ett exempel kan man säga att kostnaden för torrfoder per månad ligger på ungefär 325 SEK för en vuxen hund på 25 kg kroppsvikt, lagom aktivitetsnivå, inga hälsoproblem. För en vuxen katt på 3 kg utan hälsproblem ligger kostnaden per månad på ungefär 225 SEK.
 • Varför kan jag inte se några priser på eran hemsida?
  För att upprätthålla den extrem höga kvaliten på sina produkter har REICO valt att enbart sälja direkt från sitt lager. Detta betyder att man behöver vara registrerat kund hos REICO för att kunna ta del av alla produkter, priser, och erbjudanden.
 • Finns det ett bonusprogram?
  REICO har ett förmånligt bonsuprogram. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.
 • Jobba hos REICO?
  Är ni intresserad av att bli återförsäljare till REICO? Kontakta oss så berättar vi mer.
 • Hur kan jag betala?
  Hos REICO kan ni enkelt betala med PayPal, kreditkort eller banköverföring.
 • Har ni valppaket / kattungepaket
  REICO har både valppaket samt kattungepaket. Kontakta oss för mer information.
 • Fler frågor?
  Som certifierad återförsäljare för Reico i Sverige finns vi för alla frågor vad gäller rätt foder för eran hund eller katt. Vänligen fyll i kontaktforumläret så återkommer vi till er så fort vi kan för att kunna boka in en kostnadsfri tid för en foderrådgivning.

Allt om Reico´s hundfoder och kattfoder samt kosttillskott.

bottom of page